För dig som spelar ishockey

By Jack Knutsson, 2022-08-04

Alla har vi olika intressen och för dig som både gillar att titta på ishockey men också utövar denna sport så kommer här en artikel för dig. Finns det en viss talang så kanske du spelar i någon högre liga men många är det som spelar hockey endast för det stora nöjes skull och en bra form som träning.

Utrustningen är viktig för den som utöva hockey. Det mesta går idag att hitta online och kanske det kan vara skridskor som kan behövas provas ut innan man bestämmer sig för vilka man ska köpa. Men i de flesta fall så kan dagens e.handlare lösa detta med fria returfrakter och annat så du kan testa dina produkter och kan skicka tillbaka för byte till annan storlek eller annat. Det kan vara enklare som vuxen att skaffa sig hockeyutrustning som kan hänga med ett tag. Annat är det för den som växer ur sina skridskor och annan utrustning.

Kolla upp om den klubb du tränar med om det finns utrustning att låna tills du vuxit klart. Då kan du investera i egen utrustning. Hjälmen är det allra viktigaste du har som skydd. Så klart så blir annan skyddsutrustning viktig om du spelar matcher. Hockey kan vara en rätt så tuff sport och även om det inte tacklas så mycket när yngre spelar så kan en puck göra ont om man får ett slagskott på sig.